Noticies

*  El Joc del Camí de Cavalls torna a estar a la venda, des del mes de Desembre del 2016, a la majoria d'establiments especialitzats de l'illa.

(06-12-2016)

 

*   Estam preparant una nova edició del joc del camí de cavalls. Si ets una de les persones que ha quedat sense en aquesta primera remesa, ens ho pots fer saber a l'apartat de suggeriments i et comunicarem quan arribarà de nou a les botigues.

(10-07-2016)

 

*   Una NOVETAT que aporten les preguntes del joc del camí de cavalls és que algunes dades històriques ja no són les que eren:
- La superfície de Menorca passa de tenir 702 km2 a 692 km2.
- Els quilòmetres de costa passen de ser 216 a 366 km
- I el Toro passa de tenir altures diverses a tenir 361 metres sobre el nivell del mar. 

  
Tot açò es deu al fet que les noves tecnologies de mesurament, en ser més precises, hagin obtingut dades noves i més exactes. De manera que a partir d'ara qui vulgui utilitzar la informació oficial obtinguda pels tècnics del Consell Insular de Menorca, tenen a la web del mapa IDE de Menorca (i també al joc del camí de cavalls), la informació correcte actualitzada. 

 

*    (Dins cada joc hi ha tres o quatre targetes en blanc. Es poden emprar per formular la vostra pròpia pregunta i barrejar-la amb les altres per jugar)

(15-01-2016)